17 Kasım 2011 Perşembe

$eni $eiyom ben:)

Son zamanlarda yigitin favori sozcukleri:)Once "anne seni cok seviyo"dedigimde,bende $eni seviom seklinde gelismisti aramizdaki diyalog:) sonra nasi mutlu oldugumn farkina varmis olucakki kendiliginden yanima gelip "$eni $eviyommmm bennn"diye boynuma sariliyo artik:) helede simdilerde yaptigi bisey daha varki beni benden aliyo:) biseye kizdiysam yada istedigi olmadiysa bunu koz olarak kullaniyo sanirim:) 2 yas sendromunda genelde aglayarak belirtilir biseyler diye biliyodum ben halbuki:) bizde degisik bi yontem gelisti:) bisey ister ve hayir dersem once "anne yutfennn"(lutfen-boynu hafiften yana egmek suretiyle):) eger yine hayir ise cevap "seni seiyom ben" cumlesiyle son vurus yapiliyo! :)tabi bu durumda anne biraz bocaliyo:) bu cumle karsisinda nasi gard saglam kalabilirki:) yelkenler suya inerken yigitin istedigi olmus oluyo:) tabi degisik durumlarda da cikabiliyo,mesela yigit bi yaramazlik yapar anne sinirlenir(tabi sinir yapmamak gerek ama malesef elde degil)kizmasada soyle sinirli bi bakis atar yigite:) yigitte sekil aynen sudur,el annenin omzuna koyulur,Kafa hafiften yine yana egilir,, ve bomba gelir:) "anne seni seiyom ben" :) anne guler,yigit tekrarlar:) iyiki aglayarak istedigini yaptirmiyo bana diyorum bunu duyunca..keyf aliyorum:) mutlu oluyorum:) duydugumda gulunce ben mutlu olunca yigitte mutlu oluyo:) hep mutlu olmayi diliyorum :) hepimiz icin..mutlulukla kalin:)

9 yorum:

cicibiciseyler.com dedi ki...

uyyy ben bile eridim valla burda..bende bi teyzesı sayılrım bende yıyebılırmıyım bu küçük paşayıı (yutfennnn..:)

Yiğit'in Annesi dedi ki...

Eheheh tabikiii:) hele ki yutfennnn dendiyse seve seve:p

Hayat Cafe dedi ki...

Maşllah kuzuya..
Allah nazarlardan korusun..
Sevgiler canım
Takibindeyim.

Yiğit'in Annesi dedi ki...

Teşekkür ederim çok..Bende :)

zeymurancafe dedi ki...

canım yaa maşallah Allah nazarlardan korusun,inşallh benım kızımın da senı sevıyom anne,lütfen dedıgı gunler gelır.

Yiğit'in Annesi dedi ki...

gelir gelir Allahın izniyle :) Öyle çabuk geçiyoki zamann..Nası olduğunu bile anlayamıyo insan..Sağlıklı olsunlar herşeyden önce..Allah bağışlasın sizinde kuzunuzu:) Sevgiyle kalın..

biranneikimelek dedi ki...

Yorumları aşağıda ararken gökte buldum :) yiğit (çakma kayu) çok en çok tatlı zamanlarından birini yaşıyor. Tadını çıkar. Yalnız bi tüyo veriyim. 2 yaş sendromu diye birşey yok. o sendroma genelde anne giriyor. Çocuğun huyuna suyuna gidince ne sendrom kalıyor ne semptom. öpüçükler keltoş kayuma.
edit : hala kel olmayabilir lafın gelişi

Yiğit'in Annesi dedi ki...

@annevebebişleri kesinlikle en güzel zamanları,çok haklısın..Sendrom konusunda hangimiz girdik bilemiyorum ama durum içler acısı haller alabiliyo bazen:) Bişey için saatlerce ıhıı ıhııı şeklinde gezmek en basit örneği..Allahtan ki her zaman kötü durumlar çıkmıyo ortaya..Kayu artık kel değil evet ama adı kel kaldı oğluşun:) Öpüyoruz bizde bebişlerini ve seni..

darkolivee dedi ki...

çok tatlı maşallah ona :)

sevgiler