9 Kasım 2011 Çarşamba

Ekim bebekleri bayramda bulusursa:)

Bizler istanbuldaki ekim anneleri olarak bi araya gelme konusunda aslinda epeyce yol katettik diye dusunuyorum kendi adima:) İlk katildigim bulusmada 6 aylikti bebeler.sonra devami geldi,dogum gunleri,ikiserli ucerli ev gezmeleri derken 2yaslari doldurduk..
Vee artik sehirler arasi bulusmalarda gerceklesir oldu:)
Alya Duanın annesi Aybike ve yasemin Bursa'da buluşmuştu sanirim ilk..Sonra Mine ve Sezin bulustu sehirler arasi:)
Son zamanlarda bengu geldi izmirden Nil kızı'nın dogum gunusune..veeee sonundaa bal dudakli kuzuuu annesi arzumuz ile cikageldi bayram ziyaretine İstanbula:)
Çok mutlu olduk hepimiz duyuncaa.Hemen gorusmek lazim gelirdi,oylede oldu..Konusuldu gorusuldu ortak mekan ayarlandi ve cevahir AVM de toplanma karari alindi..Gelebilen herkesler ordaydii..
Aa bu arada sehir disindan bi misafirimiz daha vardiii mineeee:) baby oktay olmasada yaninda oda ekim anasiydi :p İmrenmedik desek yalan olur heralde,sezin ve mine rahat rahat otururken biz "yapma oglum,gel kizim" modunda kosturduk butun gun:) Herseye ragmen cok guzel oldu...biz cok mutlu olduk arzu ve mine ile tanistigimiza..Uzun zamandir konustugumz icin aslinda hic ilk kez yanyana gelmis gibi degildik:) Devamini diliyorum boyle guzel bulusmalarin..

Not: bayram her ne kadar gecmis olsada mubarek olsun diyelim postun sonunda:) daha nice guzel bayramlar gecirmek dilegi ile..

Vee gelsin resimlerrrrrrrrrr :)

Arzuşumuzz iyiki geldinnnn :)
Kim derki bunların birer bebesi var :)

:)))
Canım arkadaşımmmm:)
Aplalarrrrr :P



Hiç yorum yok: