25 Temmuz 2011 Pazartesi

Mutluluk..


Hani sadece bi bakış yeterya bazen bişeyleri anlamaya,işte onların bu bakışından sadece "AŞK"ı anlıyorum ben..

Güzel şeyler oluyo hayatımızda son zamanlarda..Yeni şeyler:)
Aslında yeni bi durum değil 1 seneyi aştı bu iki aşık tanışalı..Yiğitin blogunda ne işi var demeyin sakın,kendileri Yiğitin teyzesi ve müstakbel eniştesi =) Henüz hiç yanyana gelememiş olsakda tuttuk eniştemizi.:)Şaka bi yana sevdirdi kendini yedi düvele kerata :) Bazen atışsakta ufak ufak güzel anlaşıyoruz biz:)
Ailemize hoş geldin diyorum artık..
Şimdilik sadece aile arasında takılan yüzüklerle resmiyete döküldü aşkları:) Şimdi sıra bi adım ilerisi,nişanda..Bayramda olucak nişan törenimiz.şimdiden ne giysek napsak telaşımız başladı bile:)) Ee abla olmak kolay değil dimi ? :)
Şimdilik bizden bu kadar..E daha nolsun dimi? :)



Not:Bi önceki postumda bahsettiğim acaba olurmu ? durumu hala netlik kazanmadı..Yarın ola hayrola diyorum:)
Yiğitten durumlara gelince;İkinci köpek dişi bizi epeyce zorladı..Ateş ve mızmızlık had safhada! Anne sütü ahh anne sütü! meğer nasıda hiç farketmiyomuşuz o dişleri...şimdi anlıyorum hiç ateşlenmeden çıkan dişlerin kıymetini..Tez zamanda son bulmasını diliyorum bu faslın..
Sağlıcakla kalın..

20 Temmuz 2011 Çarşamba

Acaba olur-mu ?

Son günlerde heyecanlıyım epeyce..Yeni bi işe girişmiş olmanın sorumluluğu,tedirginliği ve aynı zamanda keyfiyle yoğun geçiyo zaman:) Uzuunn zamandır ertelediğim temizlik faslı bitmek bilmedi günlerdir,perişanım :)
Gelelim işime.."Amway"isimli dünyaca ünlü bi markanın satış danışmanı olan bi abla ile tanıştım geçtiğimiz günlerde,benide gaza getirdi ve bende satış işine el attım sayesinde..ilk siparişlerimi verdim bileee :)) Devamı gelir umarım diyerek bol kazanç istiyorum Allah'tan hayırlı kazançta tabiki..

Asıl önemli haberi ise netleşmeden dökmek istemiyorum.tek söyleyebiliceğim bol bol dua etmeniz bizim için:) Hakkımızda hayırlısını diliyorum sadece..
Güzel haberlerle yeni bi post yazmak ümidiyle şimdilik Allahaısmarladık:) Sağlıcakla..

Not: Satışım ile ilgili yeni sayfamm..Sipariş için tıkınız:P

7 Temmuz 2011 Perşembe

Mutlu son..

iLk üç günü hatırladığımda bi hüzünleniyorum önce,sonra acıdan kıvranarak emzirdiğim zamanlar geliyo aklıma,iyiki diyorum iyiki o zamanlar pes etmemişim ve ısrarla emzirmişim yiğiti..2 Temmuz cumartesi günü son verdik anne sütü maceramıza..Şuan böyle bi düşüncem yoktu aslında,temmuz sonu anneanne,babaanne yanına gidince kalabalık ortamda aklına gelmez rahat keserim diye umuyordum hep..Ama bi anda yiğit hiç bi şekilde meme istememeye,emmek için yanıma uğramamaya başladı..Aslında bu benim için sonnn derece olumlu bi durum,memeden kesmek için uğraşmam gerekmedi kendi kendine bırakdı..Lakin bi anda olması bende de bi boşluk oluşturdu..İyi yada kötü bilemiyorum henüz kafam karışık biraz :) Şuan gayet normal memenin adını bile etmeden günü bitiriyoruz.Sanırım alıştı artık hiç istemiyo..
Tamda bu sıralar köpek dişlerimiz geliyo,,huysuzluk had safhada! Umarım alnımızın akıyla atlatırız bu günleri..Son olarak çiş sorunsalımız kaldı onuda umuyorum oğlum kendi kendine becericek :)))
Uzun aralıklarla post yazan tembel anne..