25 Ocak 2011 Salı

Kel oğLum keltoŞ oğLumm :)

Herkes caillou'ya benzetir yiğit'i,saçı olmadığı için mi acaba ?

1 yaş 1 traş dermiş eskiler,biz biraz geç kaldık 15 ayı bitirdi kuzum ama henüz kısmet oldu kestirmek..Aslında ana saçını illede kestirmek gerekmez diye düşünürdüm ama sarı sarı ve nerdeyse yok denizek kadar az olan saçlarımız biraz gürleşsen belki birazda koyu çıkar düşüncesiyle kestirdik..Neden kışın diye düşünenler olabilir,keli üşür malum :) Yaza kadar uzasın istediğim için kışı tercih ettim saç kesiminde..ilk saçı kesilirken hiç ağlamamış kuzum,babasının kucağında oturmuş uslu uslu,değişik bişey olduğu için ilgisini çekti sanırım :) Lakin rahatsız eden tek şey pareo olmuş :) çıkarmak için epey kıvranınca babamızda çıkarmış bi geldiler heryeri saç içinde :) Uzun lafın kısası artık tamamen keltoşuz :)
Huzurlarınızda kel oğlum keltoş oğlum :)))

(ilk saçını kestirdik,23 ocak 2011..) Geç yazılabilen bi post :)


10 Ocak 2011 Pazartesi

peynir-pekmez..yumurta-pekmez..pekmeze gelllll..:)

Bir acayip huy peydah olmakda son günlerde..Sabah kahvaltılarında bulamaç şeklini değiştirip normal kahvaltıya döndük epeydir,bi süre gayet güzel hepsini tek tek yiyen yiğit,önce peyniri reddetmeye başladı,bi süre uğraşmama rağmen yemedi..bi sabah krem peyniri ekmeğe sürüp ucuna bi tutam pekmez sürdüm,aaa yiğit havada kapdı..aynı dönemde yumurta reddetme başladı,ne pişmişini ne haşlanmışını yemez olduk..ee ne yicek bu çocuk ? peynir yemez,yumurta yemez,zeytin ağzına sürmez,bi tek reçel ve menemen mi ? patates bi nebze.. yumurtaya da pekmez katmayı denedim onuda yedi.. şuan böyle devam ediyoruz,ama yemediği herşeyin üzerin pekmezmi sürücez diye düşünmekten de kendimi alamıyorum..yanlışmı yapıyorum acaba ??
Fikir verirseniz çok sevinicem..
Bu arada kuzum hasta..grip oldu..şuan antibiyotik harici ilaçlar ile çabalamaktayız..perşembeye kadar geçmezse antibiyotik..Huzursuz bebeğim çok..anneside öyle..Sağlıkla kalın..

7 Ocak 2011 Cuma

Yine,Yeni ve Yeniden..

Çok zamandır bakamadım bloguma..Özürler ile başlayayım..
Haylaz oğlum,iş,güç,bayram-seyran,gelen-giden der iken;epeyce zaman olmuş farkına vardımki..
yeniden el atıp düzene koymaya karar verdim ani bi şekilde..
En son yazdığımda oğlum henüz yürümüyodu bile :)
şimdi yürüyen hatta koşannn bi haylazız..tırım tırım heryere tırmanan,müzik duyunca hoplamaya başlayan,yaramazmı yaramazz ama bi o kadar da zeki minnoş:) Her gün yeni bişey keşfediyo,yeni bişey öğreniyo..Aslında akranlarına oranla biraz geç gidiyo yiğit bi çok konuda (yürümesi hariç) sebep olarakda dr.un söylediği biraz başına buyruk olması...Ne kadar öğretmeye çalışsamda o istemeden asla hiç bişeyi öğrendiğini belli etmiyo :) konuşmuyo,söylemiyo bildiğini..
Allah kaç yiğit ? İşaret parmağı kalkar 1 diye ama biiirrr demez :)
bay bay yapar,öpücüklü baybay yapar,(öpmeden)ama bay bay demez :))
şapur şupur sürekli öpen bi anne ve babaya sahiptir ama hala kimseye ne öpücük atar nede öper,öp diyince kendini uzatır,biz onu öpcekmişiz :)
ışık,kulak,burun,saç gösterir,çokda güzel gıdı gıdı yapar :)
bide ciiiimm ciiimm ciiimmm,kelep kelep keleppp diye bi oyun vardı :) onu da çok güzel oynar :) guluuguluugluuuu yaparak tabi :)
annesi kurban olsun :) işte böle bizde durumlar,bilmiyorum ne zaman öğreniriz bi saydıklarımızdaki eksikleri..üstüne gitmiyorum.Akıllı benim kuzum:)
Diş mevzumuzda hali hazırda devam etmekde son sürat,,toplamda 10 dişimiz oldu,2 si arka diş..son 2 haftadır yerlerini aldılar:) Mızmızlık,uykusuzluk tam gaz devam yani..
Son hallerimizi resmettik bol bol.. Boğayım okuyanlarıda resime değil mi ?

Ara vermeden yazmaya devam artık..Sağlıcakla kalın.